DORT - PING PONG

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: pistáciový
KRÉM: smetanový s mascarpone
JAHODOVÉ PYRÉ
KRÉM NA OBMAZ: máslovo - bílkový s přidáním zelené potravinářské barvičky
MODELACE: vymodelované pálky z modelovací hmoty Master Martini
FORMA: průměr 21 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3.560 g
VÝŠKA DORTU: 13 cm
KRÉM: smetanový s mascarpone
JAHODOVÉ PYRÉ
KRÉM NA OBMAZ: máslovo - bílkový s přidáním zelené potravinářské barvičky
MODELACE: vymodelované pálky z modelovací hmoty Master Martini
FORMA: průměr 21 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3.560 g
VÝŠKA DORTU: 13 cm

POHLED Z LEVÉ STRANY

POHLED Z PRAVÉ STRANY

POHLED SHORA
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé